Sträck ut handen till ett föräldralöst barn, gör det nu!

Två nya barnhem har tillkommit och många barn och tonåringar väntar på en kontakt i Sverige.  Det är Spriditis i Jurmala och Irlava som ligger i Tukums kommun. Sammanlagt 55 barn. Har du haft fadderbarn tidigare som flyttat ut i vuxenlivet, välkommen tillbaka. Många barn har flyttat in på barnhemmen nu, många kommer från familjer där misshandel är vanligt och önskar en annan vuxenkontakt. Någon som ger bekräftelse och någon som bryr sig. Genom Gnosjö Hjälper blir det lätt att hålla kontakten.

Inom Gnosjö Hjälper har vi lång erfarenhet av fadderbarnsverksamhet. Vi har sett många kontakter knytas och bevaras långt efter att barnet flyttat ut i vuxenlivet. Det ger garanterat glädje och en känsla av tillfredsställelse.    

Ta kontakt med oss så hjälper vi till att förmedla. I vår butik finns ett album fyllt med bilder på stora och små barn från sju olika barnhem. Faddrarnas gåvor öronmärks och går till barnhemmen att användas för roliga saker som den vanliga budgeten inte räcker till.

När våra bilar går, som regel tre gånger om året, finns det oftast möjlighet att skicka paket till barnet. Det lastas av direkt vid barnhemmet och bereder stor glädje hos de som har en försändelse med sitt namn på. Sorg och saknad hos de som fortfarande väntar. Kom och var med och hjälp till så att varje barn får känna sig utvald.